magnin.blogg.se

Mitt äventyr i Göteborg.

Bilder av lägenheten

Kategori: Allmänt

Nu ääntligen har jag tagit mig tid att fotografera lägenheten, dock blev inte bilderna så bra, men det det duger nog för er. Ni får ta och checka dem. 
 
 
Tacokväll med älsklingen igår.
 
 
När man kommer in genom dörren är detta det första man ser. Rakt fram är toaletten och sedan kommer gästrummet. 
 
Rakt fram genom hallen kommer man till vardagsrummet. 
 
Vy från andra sidan av vardagsrummet, genom dörren kommer man till vårt sovrum. 
 
Vy från hallen in till köket.
 
Matplatsen i köket. 
 
Genom köket kommer man till badrummet med tvättmaskin (yeeah, slipper ner i källaren)
 
I sovrummet har vi en Walk-in-closet. (gissa vems sida som är vems......)
 
Vy från hallen in till gästrummet. 
 
Detta var vår lägenhet, VÅR! 
 
Peace out! 
 

Tacokväll

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
Nu börjar det kännas som hemma här, vi har kommit väldigt mycket i ordning och det känns jättebra. Det är bara lite småpiff som saknas och det kommer ju under tiden. Viktor stack precis till jobb så nu ligger jag bara i soffan och tar det lugnt, lyssnar på musik och njuter av ensamheten - eller inte direkt. Känns lite ensamt när han inte är här, men det är ju så när vi jobbar så varierade tider som vi väl gör. 
 
Jag börjar jobba på Jula Sisjön på måndag och då börjar jag klockan 06.00 vilket innebär att jag måste cykla här ifrån vid typ..... 05.30, och sen måste jag upp lite tidigare för att vakna och göra mig i ordning. Damn... Jag har dock inte kollat upp cykelvägen till jobb än, så det får jag göra först. Kanske kan be Viktor köra mig på måndag så slipper jag gå upp så himla tidigt.
 
Jag har ju lovat att lägga upp bilder på lägenheten, men det har inte blivit så än. Jag vill ändå att lägenheten ska se bra ut innan ni får se den. Men jag ska ta mig i kragen och städa lite så kommer jag förhoppningsvis lägga upp bilder ikväll - och då ska vi ha tacokväll och kolla på film. Mys! 
 
Ha det gött allesammans!
Peace! 

Myskväll

Kategori: Allmänt

Nu börjar vi äntligen komma nåt sådär i ordning med lägenheten, bara lite småfix kvar. Dock finns det lite saker till vi måste köpa - ny soffa, köksbord och en bil! Sen ska vi sätta upp lite lampor också, dock var det inte så lätt med betongväggar ibland.

Dagen har bestått av att köpa lite småsaker och fixat lite till. Nu har vi beställt hem pizza genom Onlinepizza.se och är grymt najs med hemkörning. Och nu kollar vi på PS! I love you. Grymt mysig!

Imorgon ska Viktor först jobba och sedan blir det handla och hämta det sista av hans saker.

peace out!


Lägenheten

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Sitter nu i soffan och tar det lugnt med datorn för första gången sedan jag kom upp här i lördags, det behövdes verkligen! Har varit igång hela tiden med någonting - målat, satt ihop möbler, packat upp saker och handlat. Men det känns verkligen skönt och jag känner mig redan hemma. Viktor jobbar till 24 idag igen, så blir ännu en ensam kväll. Lite tråkigt är det, men vi behöver ju pengarna. 
 
Jag börjar jobba på Jula Sisjön här i Göteborg nästa måndag (2 september), det kommer bli väldigt roligt. Vi har varit och handlat en massa där nu dessa dagarna och butiken är verkligen annorlunda jämfört med butiken i Jägersro där jag jobbade innan. 
 
Nu ska jag kolla facebook lite, och sedan gå och diska, plocka undan kartonger, kanske sätta igång en maskin tvätt............
 
Peeace! 

Inflyttad

Kategori: Allmänt

Nu börjar vi komma på plats här "hemma" - det låter faktiskt konstigt att säga hemma, men det är ju faktiskt mitt Hem!

Vi kom iväg lite sent igår för att vi tog en lunch med pappa innan vi körde iväg. Vi körde vid kl 13 och var framme ungefär 15.30 då vi mötte upp vår hyresvärd och fick komma in i lägenheten. Viktor har sett den tidigare, men var min första gång inne i lägenheten. Den är inte i toppskick, men vi gör det till vår och då blir det underbart. Dessutom bor jag nu tillsammans med den jag älskar och då kan det ju inte bli mycket bättre.

Viktor jobbar stängning idag, så han är inte hemma förän vid halv 1 och då har jag laddat upp framför tv'n och han hyrt film och så blir det lite myskväll i soffan. Tyvärr är det så mörk i lägenheten just nu så det blir inte så bra bilder, lägger upp några i morgon.

Malmöfestival

Kategori: Allmänt

Idag är det festivalavslutning av Malmöfestivalen - det avslutas med Oskar Linnros på Stortorget tillsammans med pojken, brodern hans flickvän och Joy & Linus. I kväll är det langoskväll hos mammas väninna i Malmö, VÄRLDENS bästa langos! Trevligt sällskap och god mat.

Nu får jag socialisera mig, och tagga inför flytten i morgon.

Peace!Sweet dreams!

Kategori: Allmänt

Nu börjar det bli dags att sova, sista dagen på jobb imorgon och jag börjar redan klockan sju. Det innebär att jag ska gå upp vid klockan sex - när jag jobbar i Göteborg ska jag vara på jobb klockan sex. Kommer vara helt död.

Som jag skrev i förra inlägget kommer min pojke hit imorgon - fan vad jag längtar! Efter lördag är vi sambos, låter helt overkligt!!This feeling...

Kategori: Allmänt

Nu börjar det kännas i kroppen, verkligen! Idag var det näst sista dagen på jobb - tillsammans med de bästa kollegorna på jorden! Jag är så stolt att jag har fått äran att lära känna er och fått lära mig allt jag blivid lärd utav er. Underbara människor på Jula Jägersro alltså, ni är guld värda! 
 
Nu kommer mitt äventyr börja i en ny butik inom samma kedja i en annan ort. Ett nytt varuhus och nya kollegor. Trots att jag är så taggad för flytten, så är jag ändå så jävla nervös för hur kollegorna är. Men detta kommer bli bra - det tror jag allt.
 
Imorgon kommer älskingen! 

count down!

Kategori: Allmänt

Nedräkningen har börjat för länge sedan, och nu är det en dag närmre flytten. På fredag kommer älsklingen och på kvällen blir det Langos hos en kompis och på kvällen blir det en runda på Malmöfestivalen. Oscar Linnros ska ju spela på kvällen, det kan man ju inte missa.

God natt!

Welcome, welcome!

Kategori: Allmänt

Tjenixen! 
Jag heter Marcus Magnin, och ni har hittat till min blogg. Min blogg kommer handla om mitt liv och min flytt till Göteborg där jag flyttar ihop med min pojkvän - ja, ni läste rätt. Jag är öppet homosexuell och har ett förhållande med en pojk i Göteborg. Resan mot Göteborg har redan börjat med packning och städningen, avfärden börjar den 24e augusti då pojken kör ner från Göteborg och hämtar mig och mina saker, riktigt taggad!!
 
Resan börjar snart, så följ med på mitt äventyr där jag startar ett nytt liv tillsammans med min pojkvän. Ett stort steg med att lämna familj, vänner och kollegor till en ny stad. Jag är taggad, just BRING it ON!
 
 
Peace & Love
Marcus Magnin